KLM vliegticket-outlet

grouplogo-2

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf Antwerpen en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt neemt wel de moeite om in Antwerpen op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren om niet voor de goedkoopste prijs te vliegen gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

De Antwerpen ticket-outlet prijzen van dit moment:

– Montreal vanaf € 389 (prijsvoorbeeld: 22-6 / 7-7)

– Ottawa vanaf € 392 (prijsvoorbeeld: 15-10 / 27-10)

 

Niet enkel vanaf Antwerpen zijn soms erg scherpe deals te boeken bij de KLM ook vanaf Düsseldorf zijn soms erg scherpe prijzen te vinden!

Wat te denken van Los Angeles, vanaf Düsseldorf te boeken voor de maanden augustus t/m oktober 2015 en april 2016 voor de geweldige prijs van €519   

 

Maar ook Brussel moet niet worden overgeslagen bij de zoektocht naar een goedkope KLM vliegticket en ook hier hebben we een goed voorbeeld van gevonden!

Vlieg in november of december vanaf € 446 naar New York, dat kan rechtstreeks met Delta maar ook met een combinatie van KLM & Delta via Amsterdam.

 

Bij het zoeken naar de goedkoopste loont het altijd om deze drie steden als vertrekluchthaven te vergelijken de kortingen lopen soms op tot € 400 per ticket! Heel soms zijn zelfs Business Class stoelen tegen dumpprijzen te boeken. Kom je een bijzondere prijs tegen bij vertrek vanaf een van deze steden of misschien wel een andere hier niet genoemde stad, laat het ons dan weten!!

747-12

 

 

You may also like...

Geef een reactie