Update: KLM Vliegticketoutlet

 

Antwerpen CS

 

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf bijvoorbeeld Antwerpen Centraal en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt neemt wel de moeite om in Antwerpen op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren om niet voor de goedkoopste prijs te vliegen gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

De Antwerpen ticket-outlet prijzen van dit moment:

LET OP: de website van de KLM vermeld een vanaf prijs van € 305 op de route Antwerpen – Ottawa, wij hebben hem nog niet gevonden maar vind jij hem wel, laat het ons dan zeker even weten! 

– Montreal vanaf € 389

– Ottawa vanaf € 389

Niet enkel vanaf Antwerpen zijn soms erg scherpe deals te boeken bij de KLM ook vanaf Düsseldorf zijn soms erg scherpe prijzen te vinden daar moet KLM immers concurreren met de plaatselijke prijsstelling!

Maar ook Brussel moet niet worden overgeslagen bij de zoektocht naar een goedkope KLM vliegticket en ook hier hebben we een goed voorbeeld van gevonden!

Vlieg in november t/m maart vanaf € 439 naar New York, dat kan rechtstreeks met Delta maar ook met een combinatie van KLM & Delta via Amsterdam.

Boeken doe je op de website van de KLM

Bij het zoeken naar de goedkoopste loont het altijd om deze drie steden als vertrekluchthaven te vergelijken de kortingen lopen soms op tot € 400 per ticket! Heel soms zijn zelfs Business Class stoelen tegen dumpprijzen te boeken. Kom je een bijzondere prijs tegen bij vertrek vanaf een van deze steden of misschien wel een andere hier niet genoemde stad, laat het ons dan weten!!

 

 

DSCF1428 (2)

You may also like...

Geef een reactie