Grote update: KLM Vliegticketoutlet

DSC_0045 (2)

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf bijvoorbeeld Antwerpen Centraal en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt neemt wel de moeite om in Antwerpen op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren om niet voor de goedkoopste prijs te vliegen gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

Op dit moment zijn er veel aanbiedingen voor het najaar 2015 tot en met voorjaar 2016 met vertrek vanuit Brussel (in veel gevallen inclusief KLM Cityhopper FB Qualifiying flight Brussel – Amsterdam)

– New York vanaf € 399

– Bangkok vanaf € 534

– Johannesburg vanaf € 484

– Denpasar (Bali) vanaf € 647 (houd rekening met de As-wolk van vulkaan Mt. Raung)

– Paramaribo vanaf € 598

– Toronto vanaf € 453

– Los Angeles vanaf € 677

– Perth vanaf € 819 (!!!)

– Rio de Janeiro vanaf € 456

– Miami vanaf € 488

– Bombay /Mumbai vanaf € 448

– Accra vanaf € 497

– Tokio vanaf € 534

– Singapore vanaf € 534

Boeken doe je op de website van de KLM

 

IMG_20150219_080608

 

You may also like...

Geef een reactie