Ryanair definitief naar Schiphol!?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het ziet er naar uit dat naast Easyjet ook Ryanair met ingang van komende winter vanaf Schiphol gaat vliegen.

Naar verwachting zal binnenkort officieel bekend gemaakt worden dat Ryanair de drie duizend op Schiphol aangevraagde slots ook daadwekelijk gaat afnemen. Ryanair heeft al eerder toegewezen slots teruggegeven in de aanloop naar een seizoen maar nu lijkt het dan toch echt op dat het gaat gebeuren.

De beoogde bestemmingen zijn nog niet bekend maar vermoedelijk is, net als bij Easyjet, de zakelijke vlieger met name de doelgroep. Dit lijkt een prijzenoorlog in de making. Wij zullen het nieuws over de komst van Ryanair naar Schiphol op de voet volgen en updates plaatsen zodra deze bekend worden. Hou deze site dus goed in de gaten!

IMG_9309 (2)

You may also like...

Geef een reactie