Terug van weggeweest!! KLM Vliegticketoutlet

20140816_144919

Eindelijk weer terug! De KLM vliegticketoutlet!!

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf bijvoorbeeld Antwerpen Centraal en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt neemt wel de moeite om in Antwerpen op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren om niet voor de goedkoopste prijs te vliegen gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

De volgende aanbiedingen zijn momenteel te boeken vanaf Treinstation Antwerpen Centraal / Treinstation Brussel Midi of Vliegveld Brussel Zaventem:

– New York vanaf € 368

– Bangkok vanaf € 562

– Montreal vanaf € 388

– Ottawa vanaf € 388

– Los Angeles € 519

– Perth vanaf € 854

– Miami vanaf € 411

– Rio de Janairo vanaf € 421

– Tokio vanaf 519

Boeken doe je op de website van de KLM

IMG_1109 (2)

You may also like...

Geef een reactie