De KLM vliegticketoutlet is terug!! New York vanaf €414

IMG_20150219_080608

De KLM vliegticketoutlet!!

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf bijvoorbeeld Antwerpen Centraal en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt neemt wel de moeite om in Antwerpen op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren om niet voor de goedkoopste prijs te vliegen gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

Deze ronde is New York wel erg goedkoop te boeken zowel vanaf treinstation Antwerpen Centraal € 436, treinstation Brussel Midi € 420 als vliegveld Brussel Zaventem Airport  € 414. Erg ruim te boeken voor deze prijs in de periode van november 2015 t/m maart 2016.

Boeken doe je het goedkoopst op de website van KLM

 

Heb je hulp nodig met het zoeken naar de goedkoopste optie op de door jouw gewenste reisdagen vraag het ons dan op Twitter @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het @DutchFlyGuysTra

Vind jij nou een goedkopere optie, laat het ons weten!

 

nyc

 

 

You may also like...

Geef een reactie