KLM + Brussel / Antwerpen = San Francisco voor €391

20140816_162543

De KLM vliegticketoutlet.

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staan gelijk aan verlies maar stoelen die te laag in de markt gezet worden ook en zeker wanneer er passagiers die bereid zijn meer te betalen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanaf bijvoorbeeld Antwerpen Centraal of Brussel Midi en krijg voor bepaalde routes op bepaalde momenten een flinke korting. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie, de reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou boeken neemt wel de moeite om in Antwerpen of Brussel op de Thalys te stappen terwijl de reiziger die het zich kan permitteren gewoon op Schiphol instapt. Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

Nu BIZAR goedkoop naar San Francisco!! Erg ruim goedkoop te boeken in de maanden februari t/m mei 2016 voor maar €391 LET OP: te boeken tot middernacht vandaag! (18-12)

Reizen doe je vanaf treinstation Antwerpen Centraal of treinstation Brussel Midi.

Boeken doe je op de website van de KLM

We helpen graag mee zoeken naar de goedkoopste optie op de door jouw gewenste reisdagen, vraag het ons op Twitter @DutchFlyGuys

En wist je dat de DutchFlyGuys op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het @DutchFlyGuysTra

Kom jij een bijzondere prijs tegen of misschien wel een lagere prijs dan die wij hebben gevonden, laat het ons weten!!

 

IMG_9719 (2)

You may also like...

Geef een reactie