Bizar Bangkok vanaf € 342

UIA1

Bizar goedkoop, daar houden wij van. Wat dacht je van deze, in het najaar een retourtje Brussel – Bangkok vanaf € 342 of in het voorjaar Amsterdam – Brussel vanaf € 363!

In beide gevallen vlieg je met het altijd sympathieke Ukraine International Airlines via Kiev naar Bangkok.

Hoe fantastisch Bangkok is lees je hier in ‘Bangkok een DutchFlyGuys reisverslag’

De optie vanaf Amsterdam is het goedkoopst in het voorjaar en dan het goedkoopst te boeken rechtstreeks op de website van Ukraine International zelf.

KnipselUIAAMS

De optie vanaf Brussel is de goedkoopste optie in het najaar en het goedkoopst te boeken bij Gate1.

Knipselbangkokgate1

En dan onder de noemer combineren loont vlieg je vanaf Bangkok naar de onderstaande bestemmingen voor de volgende vanaf prijzen:

Kuala Lumpur vanaf € 49 retour

Singapore vanaf € 52 retour

Bali vanaf € 134 retour

Perth vanaf € 225 retour

En nog zoveel meer!! Puzzelen maar!

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

Carrentalsign

 

You may also like...

Geef een reactie