De KLM vliegticketoutlet

IMG_9628 (2)

De KLM vliegticketoutlet!!

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanuit België en krijg op sterk wisselende momenten en op een selectieve routes een flinke korting. Soms zijn er ook andere routes en vertrekluchthavens (zoals Malaga, Stockholm, Oslo, Düsseldorf, Kopenhagen en nog veel meer) flink in de aanbieding maar dat heeft dan ook vaak te maken hebben met de prijs in die markt op dat moment. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie! De Nederlandse reiziger vliegt graag met KLM en is bereid daar meer voor te betalen. De buitenlandse reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt of de slimme prijsbewuste Nederlander die bereid is net een beetje meer moeite te nemen Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

De volgende tickets zijn te boeken op de website van KLM

Montreal (of Ottawa) vanaf € 346

KnipselMontreal

Of wat dacht je van Rio de Janeiro vanaf € 430

KnipselRio

Maar ook gewoon Los Angeles vanaf maar € 551!

KnipselLA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie