Weer te boeken!! KLM Brussel – New York! € 344!

DSC01265 (2)

Laatst vonden we deze route voor de belachelijk lage prijs van € 296, binnen een halve dag verhoogde KLM de prijzen naar € 700 plus!

Nu is deze route terug in de vliegticketoutlet! Te boeken vanaf de nog steeds erg lage prijs van € 344, bij de meeste tickets die we tegen kwamen voor deze prijs vlieg je rechtstreeks met Delta van Brussel naar New York. Mocht jij nou een ticket tegenkomen die een Thalys rit Brussel – Schiphol of Brussel – Parijs als eerste ‘vlucht’ heeft weet dan wel dat die treinrit verplicht is. Het niet kunnen tonen van een afgestempeld kaartje betekend een probleem bij het inchecken op de luchthaven.

In de maanden maart tot en met juni is deze geweldige prijs weer te boeken. Maar ook nu geldt, je weet niet voor hoe lang dus aarzel niet wanneer je plannen hebt!

Let op: bij vertrekluchthaven Brussel – Alle luchthavens (2), België selecteren.

Boeken doe je op de website van de KLM

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisJFK

You may also like...

Geef een reactie