Your South African dream starts now!! € 401 retour!

World___South_Africa_Beautiful_sunset_in_South_Africa_096507_

WOW!! Een retourtje Brussel – Johannesburg voor maar € 401 en dan ook nog eens ruim te boeken in de maanden augustus tot en met december!!

Dank aan Frank Lakerveld voor de tip!!

Boeken doe je op de website van Iberia zelf, prijsvoorbeeld:

KnipselIberia

Dit is een bestemming waar velen van dromen maar weinig mensen ook daadwerkelijk doen!

Dit is het land van the Big 5 maar ook bizar mooie landschappen, mooie stranden, eindeloze wijngaarden, veel musea gewijd aan het bewogen verleden van het land…. en nog zoveel meer!

South-Africa-farmland

buiten_home_imageSOUTHAFRICA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

 

 

 

You may also like...

Geef een reactie