Bizar goedkoop naar Hong Kong! € 346!

China_Southern_Airlines_Airbus_A330-200_MEL_Zhao

Hong Kong, een stad die werkelijk nooit slaapt (ja dat is echt niet alleen New York) is makkelijk binnen 20 minuten te bereiken vanaf het vliegveld. Handig om te weten is ook dat men hier op de weg links rijdt maar op het voetpad rechts loopt!

China Southern Airlines is aan het stunten met prijzen en nu is het de beurt aan Hong Kong. Boek een retourtje naar deze geweldige stad voor maar      € 346!

De goedkoopste prijs voor deze vluchten vonden we op www.vliegtarieven.nl in de maanden mei en juni van dit jaar.

KnipselCSHK

Maar deze tickets zijn ook te boeken op andere boeking sites voor ongeveer deze prijs.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie