Canada the El Cheapo way! € 328!

montreal

Montreal Canada voor maar € 328 retour!!

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. KLM lost dat zo op! Vertrek vanuit België en krijg op sterk wisselende momenten en op een selectieve routes een flinke korting.  Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Profiteer hiervan en vlieg naar het waanzinnig mooie Montreal in Québec Canada voor de belachelijk lage prijs van € 328! Bizar want voor dit geld zijn nog maar net de luchthavenbelastingen betaald! Deze route is goedkoop te boeken in de maanden april, mei, juni, augustus, september en oktober.

De tickets zijn te boeken op de website van KLM

KnipselKLMMontreal

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

 

 

You may also like...

Geef een reactie