Iceland the cheap way! € 148

iceland

Niet voor iedereen is paradijs op aarde een wit zandstrand en 30+ graden, voor hen lijkt IJsland er meer op en wie zijn wij om het daar niet mee eens te zijn.

wowairiiceland

Voor een retourtje Reykjavik ben je meestal zo’n €300 kwijt en dat is met enig geluk. Na de komst van het IJslandse WOW Air is dat veranderd!

Met WOW Air vlieg je nu voor het luttele bedrag van € 150 retour naar de betoverde plek!

Boeken doe je het goedkoopst op de website van WOW Air zelf.

Knipselreyjavik

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

matias-iceland-2015-matl2387

 

You may also like...

Geef een reactie