Nederlandse aanval op ‘The Norwegian Connection’!!

KLM vs. Norwegian!

Wij hebben het vliegen via Noorwegen al eens eerder aangehaald want het Noorse Norwegian.com maakt vliegen naar Noord Amerika bijzonder goedkoop! Al zijn er nadelen aan het vliegen via deze route, je moet eerst nog in Oslo zien te komen om van deze belachelijk lage prijzen gebruik te kunnen maken. Maar niet getreurd op dat gebied kunnen we je vertellen dat een retourtje Oslo helemaal niet duur hoeft te zijn. Reken op een vanaf prijs bij vertrek vanaf Amsterdam van € 76 eveneens met Norwegian maar de KLM rekent ook vaak maar €99 of bij vertrek vanaf Brussel € 20 met Ryanair. Het goed op elkaar laten aansluiten van deze twee boekingen vergt wat puzzelwerk maar dan heb je ook wat!

KLM heeft nu de aanval geopend op Norwegian en begint nu zelf te stunten met de prijzen vanaf Oslo!

Hieronder hebben we de goedkoopste prijzen naar New York en Miami onder elkaar gezet van zowel Norwegian en KLM. Maar er zijn meer bestemmingen die goedkoop te boeken zijn zoals Los Angeles, San Francisco, Montreal, Vancouver, Toronto en meer.

 

New York bij Norwegian te boeken vanaf € 235

KnipselNorwegianNYC

New York bij KLM te boeken vanaf € 337

KnipselKLMNYC

Fort Lauderdale / Miami bij Norwegian te boeken vanaf € 279

KnipselMIANORWEGIAN

Miami bij KLM te boeken vanaf € 337

 

KnipselMIAKLM

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie