Niet wachten, NU boeken! New York € 275 retour vanaf Amsterdam!

New_York_Hotels

De luchtvaartmaatschappijen zijn nog niet klaar zijn met stunten!! Niet aarzelen, boeken!!

Dit keer is de aanbieding gewoon vanaf Schiphol! Vlieg met de al vier keer tot beste maatschappij van Noord Amerika uitgeroepen Air Canada via Toronto naar het altijd indrukwekkende New York voor de bizar lage prijs van € 275 voor een retourtje.

KnipselGate1NYC

Deze prijs van € 275 is alleen te boeken op de website van Gate 1 in de maanden maart, april, mei en juni.

Hoe lang deze prijs nog te boeken is weten we niet…… wacht niet maar BOEK!

AC_787_fin

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie