Bizar goedkoop! Tel Aviv vanaf € 88 RETOUR!

The-old-city-at-moonlight-WP

Er komen af en toe van die prijzen voorbij die we gewoon met je moeten delen, zoals deze bijvoorbeeld. Vlieg naar Tel Aviv Israël voor maar € 88 voor een retourtje gewoon met vertrek vanaf Schiphol.

Dit is een prijs die wij nog niet eerder voorbij hebben zien komen, heb je ooit die kant op willen gaan dan is dit je kans! Boeken doe je op de website van Easyjet.

KnipselTelAviv

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

9

 

 

You may also like...

Geef een reactie