Doe eens wat anders en ontdek Iran!

In de categorie doe eens gek, doe eens iets anders, willen we wijzen op goedkope tickets naar een bijzondere bestemming: Iran!

Ja, je leest het goed! Iran!

jGoFY98v

Iran ligt voor velen misschien (nog) niet voor de hand als reisbestemming, maar nu de (politieke) verhoudingen met Iran steeds verder verbeteren, verwachten wij dat dit wel eens een populaire bestemming kan worden.

ZeOoL8jl X-W5sAHw

Iran, tot 1935 nog officieel Perzië, heeft een rijke geschiedenis. Die geschiedenis gaat terug tot maar liefst de 6e eeuw voor Christus. Bezoek een van de vele bazaars en oude stadsgedeelten en waan je even in het oude Perzië… Moskeeën, kleurrijke paleizen, de opgravingen van Persepolis (UNESCO werelderfgoed): je kijkt je ogen uit. Maar ook voor natuurliefhebbers heeft Iran voldoende te bieden. Bergen (met in de winter goed geprepareerde skipistes), zand- en zoutwoestijnen en een mooie kustlijn, Iran heeft het allemaal. Nog een paar dagen relaxen aan het strand? Ook dat kan! Iran heeft diverse stranden maar het eiland Kish, ook wel de Parel van de Perzische Golf genoemd, is het populairst.

Je4Fmw5-

En vergeet intussen niet te genieten van de Perzische keuken. Wat dacht je van granaatappelsoep of het nationale gerecht chelo kebab?

DZ7vX9_s

Kortom, een veelzijdige en unieke reisbestemming!

4-MNO1K-

Retourtjes Teheran vanaf Amsterdam zijn er (regelmatig) al vanaf € 165 en vertrekkend vanaf Brussel kun je soms al een retourtje boeken vanaf maar € 130!

T3vHnjKN

Let er wel even op dat voor het verkrijgen van een visum voor Iran een speciale procedure gevolgd moet worden. Het is eenvoudig zelf te regelen, maar als je daar geen zin in of geen tijd voor hebt, zijn er diverse bedrijven die je kunnen helpen, zoals VisumPro (www.visumpro.nl).

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

 

 

You may also like...

2 reacties

  1. Emily schreef:

    Meer verhalen over dat zo heel oude Iran graag en veel meer foto’s ! De geschiedenis is zo interessant ondanks dat ze heel andere mensenrechten hebben. Toch ben ik nieuwsgierig naar die ‘andere oude wereld’.

  2. Yvonne schreef:

    Iran lijkt me fantastisch! Geen idee dat je retourtjes al voor zo weinig kunt tegenkomen. Helaas zit ik wel altijd vast aan de schoolvakanties, dus dat verandert de prijzen wel altijd enigszins. Mooie foto’s hoor! Kan ik toch alvast een beetje meegenieten!

Geef een reactie