Alleen vandaag nog een KLM ticket met extra korting naar New York!

klm175752x2mklein

Al 70 jaar vliegt KLM je van Amsterdam naar New York en dat moet gevierd worden dachten ze bij KLM! Naast dat een retourtje nu in de aanbieding is vanaf maar € 460 hebben ze hier ook een heel leuk filmpje over gemaakt!

Een prijs ruim onder de € 500 zou zeer ruim te boeken moeten zijn, zelfs tot en met mei volgend jaar! (alleen juli van dit jaar is niet te boeken voor deze aanbiedingsprijs)

Boek je vanavond nog je ticket op CheapTickets.nl dan krijg je nog eens € 20 euro EXTRA KORTING! (gebruik de code: KLMVOORDEEL20)

KnipselNYKLM

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel via: @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie