De stad van superlatieven, Dubai € 237!!

6980988-burj-al-arab-dubai-at-sunset

Dubai, echt een bestemming apart. Over the top in het kwadraat maar ook een bestemming met altijd mooi weer, lekker eten en heerlijke hotels. Ruim voor vertrek boeken loont want in de periode november 2016 tot en met maart 2017 vlieg je vanaf zo’n € 237 naar Dubai!

Dit is eigenlijk ook wel een bestemming die thuis hoort op je bucketlist, wordt dit een streepje op jouw bucketlist?

We vonden deze ticket het goedkoopst de website van Kilroy.

KnipselDubaikilroy

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie