(beperkt te boeken) Goedkoop naar New York!! € 379!

NYC-skyline-sunset

Aan het begin van het jaar is er behoorlijk gestunt met prijzen naar New York maar daarna bleef het een tijdje redelijk rustig met aanbiedingen. Deze wilde we je echter niet onthouden. Een retourtje New York vanaf Brussel (nu zo’n beetje het best beveiligde vliegveld van Europa) via Reykjavik voor maar € 379! En ook nog eens ruim te boeken te boeken in de maand juni. Wees er snel bij want voor deze prijs gaan ze hard!

Boeken doe je hier.

KnipselIcelandairNYC

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel via: @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

 

You may also like...

Geef een reactie