How low can they go?? Los Angeles (West Coast baby!!) € 472!

 

hollywood_618x216_big

Los Angeles voor maar € 472! We hebben het wel over de westkust van Amerika en dat is gewoonweg erg goedkoop!

Los Angeles is een plaats die je in je leven gezien moet hebben!

Ja, er is smog, er zijn gangbangers, het is erg druk, de rijkswegen hebben 30 rijbanen en het ligt bovenop een tektonische breuk maar er is zoveel meer!

Maar Los Angeles is ook de stad van Venice Beach, mooie mensen, Disneyland, Beverly Hills, Hollywood en het ultieme American Way of life gevoel!

Boeken doe je hier

KnipselLAX

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

 

You may also like...

Geef een reactie