Met KLM naar Canada € 356!!

IMG_5313

Canada is zeg maar de nette uitvoering van Amerika! Het is een ongelofelijk groot land met voor ieder wat wils van de grote steden tot eindeloos ongerepte natuur.

Vlieg met KLM van Brussel naar Montreal vanaf € 356  voor een retourtje! In de maanden mei, juni, augustus, september en oktober te boeken voor prijzen onder de €400 retour.

Boeken doe je hier.

KnipselMontrealKLM

Afhankelijk welke route je kiest zal je eerst met of de trein of het vliegtuig van Brussel naar Amsterdam of Parijs reizen, vanaf daar begint het langste stuk naar de overkant van de Atlantische Oceaan. Belangrijk om te weten is dat je de eerste ‘leg’ van de reis ook echt moet afleggen, doe je dit niet dan krijg je een probleem bij het inchecken op het vliegveld. Dus zorg ervoor dat wanneer je reist met de trein je kaartje is afgestempeld voordat je aan komt op het vliegveld.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

 

You may also like...

Geef een reactie