Miami (bijna)rechtstreeks met de Dreamliner € 398!

Miami-beaches-1600x568

Rechtstreeks (nou ja een kleine tussenstop op Orlando maar daarna door met hetzelfde vliegtuig) vanaf Amsterdam naar Miami genietend van service in het Nederlands en de heerlijk comfortabele Boeing 787 Dreamliner (met recht het nieuwe vliegen!) en dat voor maar € 398!

Dit is er eentje waar je niet over moet twijfelen maar gewoon boeken! Boeken doe je hier.

KnipselMia

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

 

You may also like...

2 reacties

  1. Frans van Eijk schreef:

    Amsterdam naar Miami gaat niet rechtstreeks. Wordt stop gemaakt in Orlando

  2. Bram schreef:

    Echt rechtstreeks is het niet. Er is een korte tussenstop op Orlando Sanford.

Geef een reactie