Update: Niet aarzelen maar BOEKEN! Bali € 383!!

balibeach

Je hebt goedkoop vliegen en dan heb je GOEDKOOP vliegen! Dit is er eentje van de laatste categorie! Vlieg gewoon vanaf Schiphol naar het bijzonder mooie Bali voor maar € 383 voor een retourtje! Wij gaan er vanuit dat deze heel snel weg is dus aarzel niet en boek meteen!

Te boeken op de website van Kilroy in de maanden juni en augustus t/m december en vliegen doe je met een van de nieuwste maatschappijen op Schiphol China Eastern.

KnipselBaliKilroy

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie