Regionale topper! Van Rotterdam naar Barcelona (en terug) € 58

audio-guia-barcelona

Schiphol is altijd een feest, er zijn veel winkels en er is een hoop te zien! Vluchten naar alle uithoeken van de wereld vertrekken vanaf hier! Maar hier zit een keerzijde aan! Parkeren, naar de vertrekhal, inchecken, door de douane en soms wel anderhalve kilometer lopen naar de gate, het kost alles bij elkaar zeeën van tijd. Nee, neem dan vliegen vanaf Rotterdam The Hauge Airport van Parkeerplaats tot vliegtuig in 50 meter of 20 minuten! (al zouden we zelf eerder aanwezig zijn 😉 )

Barcelona is een prachtige stad met een aangenaam warm klimaat, ideaal dus voor een stedentrip. Waar wacht je nog op??

Boeken doe je hier.

KnipselBarcelona

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel via: @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie