Streepje op de bucketlist? Nieuw Zeeland € 646!

new-zealand.png

Een retour Auckland Nieuw Zeeland voor maar € 646!! Hoe lang deze aanbieding nog te boeken is weten we niet maar als je nu plannen hebt en niet boekt dan krijg je absoluut spijt! Sky Team member China Eastern komt vanaf juni naar Schiphol en ze stunten flink met de prijzen. De laagste prijs die wij konden vinden is € 646 maar in de periode van september 2016 t/m maart 2017 kun je dit retourtje boeken voor onder de € 700!

Wordt dit een streepje op jouw bucketlist?

We vonden deze ticket het goedkoopst de website van Kilroy.

KnipselNewZ

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie