Your Asian dream starts here! Bangkok € 344!!

bangkok-backpackers-travel-information

Binnen Azië kun je voor een habbekrats vliegen met één van de daar opererende prijsvechters. Het enige probleem blijft hoe kom je zo goedkoop mogelijk in Azië?   Nou wat dacht je van € 344 voor een retourtje gewoon vanaf Amsterdam?

Nagenoeg geheel Thailand is daarna bereikbaar voor vanaf prijzen van onder de € 50 voor een retour maar ook de meeste buurlanden zijn goedkoop bereikbaar met vanaf prijzen van onder de € 100. Om nog maar niet te beginnen over retourtjes naar Australië die beginnen bij € 168.

Boeken doe je hier.

KnipselBKK

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel via: @DutchFlyGuysTra

Wij horen het graag van je wanneer jij een lagere prijs tegen komt dan wij hebben gevonden of een bijzondere prijs die wij nog helemaal niet hebben genoemd. Wij zullen die prijs dan delen met onze volgers, uiteraard met credits voor jou!

De DutchFlyGuys kun je ook vinden op:

Twitter Link: @DutchFlyGuys

Facebook Link: DutchFlyGuys on Facebook

Instagram Link: DutchFlyGuys on Instagram

YouTube Link: DutchFlyGuys on YouTube

Vergeet niet een auto te huren!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

You may also like...

Geef een reactie