Be quick! Beperkt te boeken Zuid Afrika € 369!

IMG_9870

WOW!! Een retourtje Brussel – Johannesburg voor maar € 369 maar wees er snel bij want er is maar een erg beperkt aanbod!

Alleen in de periode van eind augustus t/m september voor deze prijs te boeken maar wel heel erg ruim goedkoop te boeken in de maanden oktober 2016 t/m maart 2017 met een vanaf prijs van € 425. In het laatste geval vlieg je dan met Turkish Airlines, kijk naar de beschikbaarheid van jouw gewenste reisdagen hier.

Boeken doe je hier:

KnipselJoburg

Dit is een bestemming waar velen van dromen maar weinig mensen ook daadwerkelijk doen!

Dit is het land van the Big 5 maar ook bizar mooie landschappen, mooie stranden, eindeloze wijngaarden, veel musea gewijd aan het bewogen verleden van het land…. en nog zoveel meer!

South-Africa-farmland

buiten_home_imageSOUTHAFRICA

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie