BIZAR!! Het mooiste stukje Canada voor maar € 281 RETOUR!!

slide-8

Bijzonder dat is wat we van deze aanbieding vinden! Het ruigste deel van Canada is O zo mooi! En met € 281 voor een retour ook nog eens de goedkoopste bestemming in Canada op dit moment!

DSC_0044_edited-3

Goedkoop vliegen is niet altijd hetzelfde als rechtstreeks van A naar B, zeker niet wanneer het gaat om verre bestemmingen!  De meeste ticketaanbieders bieden op dit soort routes tickets bij één luchtvaartmaatschappij of meerdere luchtvaartmaatschappijen die een zgn. codeshare overeenkomst hebben. Maar dat wil niet zeggen dat de codeshare partners op alle afzonderlijke vluchten (legs) de beste prijzen hebben. Kiwi.com heeft hier iets op bedacht, zij combineren op de afzonderlijke ‘legs’ van de vlucht de goedkoopste prijzen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen ook indien er tussen die maatschappijen geen codeshare overeenkomst bestaat. Dit levert soms bijzonder lage prijzen op!

Overnachten in Saint John’s doe je al vanaf € 71 per nacht! Bekijk hier alle hotels.

Of wat dacht je van een huurauto vanaf € 48 per dag! Bekijk hier de mogelijkheden.

Bekijk hier de aanbieding.

Knipselstjohn

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een parkeerplaats, hotelkamer en auto te boeken!

parkeren bij Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie