Canada the cheap way! vanaf € 365!

ts2

Wat Martinair vroeger was voor de Nederlandse markt is Air Transat voor de Canadese markt. Goedkope (vakantie-)vluchten met inbegrip van trans-Atlantische vluchten. Helaas is bij ons Martinair verdwenen van het toneel maar Air Transat is still going strong!

Vanaf de belachelijk lage prijs van € 396 vliegen ze je al naar Canada en weer terug. Voor deze prijs koop je een retourtje Brussel – Montreal maar ook andere bestemmingen zijn bijzonder aangenaam geprijsd!

Knipselonder429

Maar in het najaar zijn er ook nog aardig wat deals te vinden bij onze Canadese vrienden! Wat dacht je bijvoorbeeld van Vancouver vanaf € 502!! Dan hebben we het wel over de westkust van Canada! Bekijk hier alle aanbiedingen.

Knipselnajaar

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie