Cheap naar the land Down Under! Perth vanaf € 535!

Kangaroo Crossing

Goedkoop vliegen is niet altijd hetzelfde als rechtstreeks van A naar B, zeker niet wanneer het gaat om verre bestemmingen! Vlieg je naar Australië dan weet je zeker dat je op z’n minst 1 tussenstop hebt! De meeste ticketaanbieders bieden op dit soort routes tickets bij één luchtvaartmaatschappij of meerdere luchtvaartmaatschappijen die een zgn. codeshare overeenkomst hebben. Maar dat wil niet zeggen dat de codeshare partners op alle afzonderlijke vluchten (legs) de beste prijzen hebben. Kiwi.com heeft hier iets op bedacht, zij combineren op de afzonderlijke ‘legs’ van de vlucht de goedkoopste prijzen bij verschillende luchtvaartmaatschappijen ook indien er tussen die maatschappijen geen codeshare overeenkomst bestaat. Dit levert soms bijzonder lage prijzen op! Zoals ook hier in het voorbeeld het geval: een retourtje Perth vanaf € 535 maar ook op andere reisdagen erg goedkoop te boeken. Zit je te wachten op een goedkope ticket naar Australië dan is dit je kans! Bang dat je door een overstap in de problemen komt bij een eventuele vertraging? Niet nodig! Daar geven ze gewoon garantie op!

Bekijk hier de aanbieding.

KnipselPerth2

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie