Een huurauto is zo gek nog niet!

AVIS-1460-of-1906

Boek hier je huurauto!

Met enige regelmaat gaan de DutchFlyGuys is wisselende samenstelling op reis. Een huurauto is dan zelfs bij een stedentrip een uitkomst. Je leest het goed, ook bij een stedentrip is een huurauto zo gek nog niet. Reken maar eens uit wat soms een transfer kost tussen de luchthaven en de binnenstad en wanneer je dan met meerdere personen bent kan het lonen om een auto te huren. Hou er wel rekening mee dat je dan een hotel boekt met de optie gratis parkeren!

Maar ook wanneer je langer op vakantie gaat is een huurauto vaak een must.

Overigens wist je dat wanneer je bijvoorbeeld met een gezin naar het zuid Frankrijk op vakantie gaat het weinig in geld scheelt tussen vliegen en huurauto of met de eigen auto reizen. Wat wel veel scheelt is de tijd die je onderweg bent en geen honderden kilometers file!

Wij huren eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

Kom je er niet helemaal uit vraag ons om hulp op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie