How low can you go?! Las Vegas € 418!!

309728B09D1231310A4501F778AC28B1

Hier worden wij nou vrolijk van! Alles wat Amerika te bieden heeft in 1 stad! Nu wel heel erg goedkoop te boeken en ook nog eens bijzonder ruim!!

De maanden november 2016 tot en met maart 2017 zijn nu in de aanbieding en niet alleen maar bij één luchtvaartmaatschappij maar het lijkt wel alsof iedereen aan het stunten is!

Reken op prijzen van net iets boven de € 400 voor een retourtje en dat is niet duur!!

Trouwens ook overnachten hoeft niet duur te zijn, wat dacht je van € 28 per nacht! Bekijk alle hotel deals hier.

Bekijk hier de aanbieding.

KnipselLasVegas

Wil je nou per se met KLM (en partners Air France & KLM) vliegen dan kan dat ook, kost alleen een paar tientjes extra. Klik dan op KLM in het overzichtje links op de pagina.

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie