Nieuw Zeeland! Ja, echt…. het kan NOG goedkoper!! € 615!

new-zealand.png

Ja echt, het kan nog goedkoper!! Vanaf € 615 voor een retourtje Auckland! Nou zijn we heel eerlijk als we zeggen dat we niet hadden verwacht dat deze route zo lang goedkoop te boeken zou zijn en nu zelfs nog goedkoper!

Een retourtje naar Amerika of de Nederlandse Antillen is ongeveer even duur maar voor dat geld zit je wel echt letterlijk aan de andere kant van de wereld! Verder kan gewoon niet of je moet naar Antarctica willen reizen (nu we het zeggen, ja eigenlijk wel 🙂 )

Vooralsnog gaan we er niet vanuit dat deze aanbieder de nieuwe norm heeft bepaalt voor de ticketprijzen op deze route dus stoppen ze met deze actieprijzen dan betaal je zomaar honderden euro’s extra.

In de maanden september 2016 t/m maart 2017 zou deze route op specifieke data te boeken moeten zijn voor onder de € 700 maar hieronder vind je de goedkoopst door ons gevonden reisdagen.

Boeken doe je hier:

KnipselAKL615

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie