Update, het kan nog goedkoper! Goedkoop naar New York vanaf Rotterdam

NYC-skyline-sunset

Update!

Vertrek vanaf Rotterdam Centraal Station en het kan nog goedkoper!! Deze truc paste KLM in het verleden vaak toe om Belgische passagiers te lokken maar nu doet Brussels Airlines het andersom!

Check hier de aanbieding!

KnipselRTM

De afgelopen weken is er weinig echt gestunt met vliegtickets naar ‘The city that never sleeps’ maar dat wil net zeggen dat er geen leuke routes en prijzen te vinden zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?! Vlieg vanaf Rotterdam naar New York voor maar € 436! Het voordeel van deze aanbieding is dat de laagste prijs bijzonder ruim te boeken is in de periode oktober 2016 tot en met maart 2017. En slapen in New York hoeft ookal niet de wereld te kosten vanaf zo’n € 56 per nacht heb je een goed hotel.

Schiphol is altijd een feest, er zijn veel winkels en er is een hoop te zien! Vluchten naar alle uithoeken van de wereld vertrekken vanaf hier! Maar hier zit een keerzijde aan! Parkeren, naar de vertrekhal, inchecken, door de douane en soms wel anderhalve kilometer lopen naar de gate, het kost alles bij elkaar zeeën van tijd. Nee, neem dan vliegen vanaf Rotterdam The Hauge Airport van Parkeerplaats tot vliegtuig in 50 meter of 20 minuten! (al zouden we zelf eerder aanwezig zijn 😉 )

Bekijk hier de aanbieding!

KnipselNYCRTM

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een hotelkamer en een auto te boeken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie