Cheap naar New York incl. bagage € 359!

empire_2552202b

De aanbiedingen de laatste tijd richting de VS zijn vaak van WOW Air, met deze maatschappij vlieg je soms spotgoedkoop. Maar zoals altijd is er één kleine ‘catch’: je moet flink bijbetalen voor ruimbagage. Nu hebben we een aanbieding gevonden die zowel goedkoop is maar ook inclusief bagage. En dan ook nog eens erg ruim te boeken in de maanden oktober 2016 tot en met maart 2017. Wees er wel snel bij, deze aanbieding is niet lang te boeken!

Overnachten in New York in een goed hotel kan al vanaf € 73 per nacht! Bekijk hier alle hotels. Maar een goedkoper alternatief is New Jersey met een vanaf prijs van € 23 per nacht. Bekijk hier alle hotels.

Bekijk hier de aanbieding.

Knipselny2

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een Parkeerplek, hotelkamer en auto te boeken!

Schiphol Smart Parking reserveren

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie