Terug van weggeweest!! De KLM vliegticketoutlet vanaf Antwerpen Centraal!

IMG_4878

Deze vinden we nou echt leuk! De KLM vliegticketoutlet vanaf Antwerpen is weer terug…. en hoe!!

Lege stoelen in een vertrekkend vliegtuig staat altijd gelijk aan verlies maar de stoelen te laag in de markt zetten betekend dat je elke stoel voor die lage prijs zal moeten verkopen. Dit zijn de dilemma’s waar de dames en heren bij vliegtuigmaatschappijen dagelijks mee worstelen!

Bij onze eigen KLM hebben ze daar een oplossing voor gevonden! Vertrek vanuit België en krijg op sterk wisselende momenten en op een selectieve routes een flinke korting. Soms zijn er ook andere routes en vertrekluchthavens (zoals Malaga, Stockholm, Oslo, Düsseldorf, Kopenhagen en nog veel meer) flink in de aanbieding maar dat heeft dan ook vaak te maken hebben met de prijs in die markt op dat moment. Vertrekken vanaf Schiphol kan natuurlijk ook maar dan betaal je de normale (veel hogere) prijs.

Voor de KLM is dit een win-win situatie! De Nederlandse reiziger vliegt graag met KLM en is bereid daar meer voor te betalen. De buitenlandse reiziger die anders een andere goedkopere ticket van een concurrent zou hebben geboekt of de slimme prijsbewuste Nederlander die bereid is net een beetje meer moeite te nemen Beide reizigers stappen in hetzelfde toestel met dezelfde service maar betalen twee heel verschillende prijzen!

Nu in de aanbieding:

Los Angeles vanaf € 376!! Bekijk de op welke dagen deze prijs te boeken is hier.

KnipselKLMLA

Las Vegas vanaf  € 364 Bekijk op welke dagen deze prijs te boeken is hier.

KnipselLASKLM

Vancouver vanaf € 353 (echt heel bizar deze prijs!) Boeken of bekijken op welke dagen deze prijs te boeken is doe je hier.

Knipselvancouver

Boston vanaf € 351 Klik hier.

San Diego € 384 klik hier.

Orlando € 359 klik hier.

Maar er zijn nog veel meer bestemmingen in Noord-Amerika in de aanbieding, gewoon vertrekluchthaven Antwerpen Centraal invoeren en kijken of jouw beoogde bestemming ook in de aanbieding is hier.

NIET VERGETEN!!

Vergeet niet een Parkeerplek, hotelkamer en auto te boeken!

Schiphol Smart Parking reserveren

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avisSA

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

2 reacties

  1. Onno schreef:

    Leuk, maar hoe kom je terug?
    Ik zie niets over een retour………..

Geef een reactie