Down Under 4 Less € 559!!

IMG_5219

De prijzen van tickets naar het land ‘Down Under’ liggen meestal zo rond de € 1.000 en wanneer er dan een ticket voor de helft voorbij komt zijn wij wakker! Er kleeft zoals altijd een maar aan en dat is in dit geval dat je vertrekt vanaf Frankfurt maar dan krijg je ook wel een behoorlijke korting!

Vliegen doe je in de maanden maart en april 2017 maar de datums voor de laagste prijs zijn beperkt. Heb je plannen aarzel dan niet en boek!

Een goedkoop hotel zoeken? Kijk dan hier.

Boeken doe je hier.

knipselsydfra

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Op zoek naar de juiste bagage?

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto!

Wij huren zelf eigenlijk uitsluitend bij Avis. Niet omdat ze per definitie altijd de goedkoopste zijn maar om het zeker weten dat alles goed geregeld is! Het service niveau die wij tot nu toe hebben ervaren is eigenlijk ongeëvenaard. De slogan van Avis is niet voor niks ‘We try harder’ en dat merk je.

avis_1920x595_2

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie