De ongekende schoonheid van de Faeröer Eilanden €225 retour!

xl_11047_faroe-finedininglovers-tp

Deze bijzondere eilandengroep is dichterbij dan je denkt maar grotendeels onontdekt door de meeste reizigers. Gelegen tussen Schotland, IJsland en Noorwegen is dit een autonoom onderdeel binnen het Koninkrijk Denemarken. Bizar mooie kustlijnen en een ‘einde van de wereld’ gevoel is wat je hier zult aantreffen. Voor de vliegliefhebbers onder ons: het openbaar vervoer bestaat uit helicopter vluchten! Nu is dit land niet geheel vrij van controverse aangezien het het enige land ter wereld is waar men nog dolfijn eet. Mocht dit laatste je niet afschrikken is dit wel een ‘once in a lifetime’ bestemming voor de prijs van een gemiddelde stedentrip. Trek je avontuurlijke schoenen aan en ontdek dit geweldig mooie deel van de wereld!

De laagste prijzen zijn te boeken in de maanden maart tot en met juni 2017 Aarzel dan niet en boek!

En overnachten hoeft ook al niet de wereld te kosten, wat dacht je van €60 per nacht? Bekijk hier alle mogelijkheden.

knipselfaroe

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie