Kerstsfeer proeven in Parijs € 62!!

subway-entrance-in-paris-2560x1600-wide-wallpapers-net

De Duitse kerstmarkten hebben echt niet het alleenrecht op het kerstgevoel! Parijs met alle lampjes en een heuse kerstmarkt zorgt ook voor een echt kerstgevoel! Het Franse Transavia vliegt je in december bijzonder goedkoop naar deze prachtige stad!

Overnachten doe je in Parijs vanaf zo’n € 31 per nacht, bekijk alle opties hier.

De goedkoopste prijs is te boeken voor de maand december 2016 maar ook het hele voorjaar 2017 is voor een tientje meer te boeken. Bekijk de aanbieding hier.

knipselparijs

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Op zoek naar de juiste bagage?

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie