Australia here we come!! Retour vanaf € 621!

Niet al te lang geleden was een aanbieding naar Down Under een prijs van net onder de € 1.000 maar door de komst van meerdere Chinese Luchtvaartmaatschappijen naar Schiphol komen de prijzen steeds verder onder druk te staan! Daar kun jij van profiteren, vlieg in de maanden april en mei van dit jaar wel erg goedkoop naar dit prachtig mooie land aan de andere kant van de wereld!

Een retourtje vanaf Amsterdam is in de maanden april en mei al te boeken vanaf € 621 pp! Heb je plannen, aarzel dan niet en boek meteen!

Vlieg naar Brisbane aan het begin van de Great Barrier Reef voor maar € 621, bekijk deze aanbieding hier.

En overnachten hoeft ook al niet de wereld te kosten, wat dacht je van €16 per nacht? Bekijk hier alle mogelijkheden in Queensland.

Of vlieg naar de miljoenenstad Sydney vanaf maar € 624, bekijk deze aanbieding hier.

En overnachten hoeft ook al niet de wereld te kosten, wat dacht je van €21 per nacht? Bekijk hier alle mogelijkheden in New South Wales.

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie