BIZAR goedkoop naar een waar paradijs in de Grote Oceaan € 481!

Een waar paradijs kun je deze bestemming noemen! Republiek Palau bestaat uit 340 eilandjes met in totaal maar 21.000 inwoners in de Grote Oceaan. Een echte bucketlist bestemming!

Een retourtje vanaf Amsterdam is in het najaar al te boeken vanaf € 481 pp, goedkoop vliegen naar deze bestemming doe je in de maanden oktober tot en met december 2017. Heb je plannen, aarzel dan niet en boek meteen!

En overnachten hoeft ook al niet de wereld te kosten, wat dacht je van €76 per nacht? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Heb je plannen aarzel dan niet en boek!

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie