Sale bij de beste van de wereld! Verre vluchten vanaf € 299!

Qatar Airways kun je met recht ‘s-werelds beste luchtvaartmaatschappij noemen! Nou ja in 2015 dan, in 2016 moest Qatar Airways nipt Emirates voor laten gaan. En wanneer ze gaan stunten met de prijzen heb je gelijk twee vliegen in één klap! En goedkoop en luxe!

We hebben hieronder alle aanbiedingen voor je op een rij gezet en daar zitten echt een paar bijzondere prijzen tussen! Wat dacht je bijvoorbeeld van Dubai voor maar €299, Bangkok voor € 499, Bali voor € 599 of Australië voor maar € 889! En dan ben je er nog niet, voor de gelukkigen onder ons die kunnen shoppen in de Business Class zijn er ook koopjes te vinden! Wat dacht je van Bangkok voor maar € 1019, Singapore voor € 1379 of Auckland voor maar € 2249!

Bekijk alle aanbiedingen hier op de website van Qatar Airways!

En hieronder de Business Class Deals!

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie