West Coast USA voor East Coast prijzen!!

Los Angeles aan de westkust van de VS is een bestemming die qua prijs meestal zo rond de € 700 voor een retour ligt. Soms echter kun je erg leuke aanbiedingen vinden, zoals ook nu! Deze geweldige bestemming is zowel vanaf Amsterdam als vanaf Düsseldorf erg goedkoop te boeken!

Een retourtje vanaf Amsterdam is in de maanden januari tot en met mei goedkoop te boeken met prijzen die beginnen bij  € 356 pp! Heb je plannen, aarzel dan niet en boek meteen! Deze aanbieding is met WOW Air dus reken er wel op dat je voor ruimbagage, stoelreservering, eten en drinken etc. moet bijbetalen.

En overnachten hoeft ook al niet de wereld te kosten, wat dacht je van €16 per nacht? Bekijk hier alle mogelijkheden in Los Angeles.

Of vlieg vanaf Düsseldorf in dezelfde periode naar deze miljoenenstad vanaf maar € 349, bekijk deze aanbieding hier.

Of vlieg je liever met onze eigen KLM? Ook die hebben een leuke aanbieding naar Los Angeles vanaf Düsseldorf! Bekijk die snel op de website van de KLM.

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie