Going to Canada the cheap way! vanaf € 371!

Wat Martinair vroeger was voor de Nederlandse markt dat is Air Transat voor de Canadese markt. Ze voeren goedkope (vakantie-)vluchten uit met inbegrip van trans-Atlantische vluchten. Helaas is bij ons Martinair verdwenen van het toneel maar Air Transat is still going strong!

Vanaf de ongelofelijk lage prijs van € 371 vliegen ze je al naar Canada en weer terug, gewoon vanaf Amsterdam! Maar ook naar de Westkust vliegen ze je al vanaf € 482!

Kijk snel op de aanbiedingenpagina!

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie