Retourtje Miami all-in en MET Flying Blue miles € 293!!

Het is de afgelopen dagen weer flink raak met aanbiedingen naar de andere kant van de Atlantische Oceaan. Deze perioden zijn er vaker en net wanneer je dan wilt boeken zijn de aanbiedingen ineens weg. Laat jou dat niet overkomen!

Vlieg nu van Düsseldorf met Air France via Parijs naar Miami voor de echt belachelijk lage prijs van € 293 pp maar er zijn ook andere opties mogelijk, ook met (combinaties van) KLM of Delta. Je krijgt in elk geval 3000 FB miles en 4 qualifying flights!

Ga je naar Amerika dan kun je bijna niet zonder huurauto maar je kent dat wel, kom je aan op plaats van bestemming en wordt je geconfronteerd met allerlei bijkomende kosten en afkoop van een enorm eigen risico. De feitelijke huurprijs kan dan zomaar het dubbele worden van wat je had begroot. De DutchFlyGuys TopTip: boek je auto bij Sunnycars. Ze zijn  winnaar van de Zoover award in 2015 en de enige aanbieder die echt All-in prijzen rekent!

Goedkoop overnachten in Miami kan ook! Bekijk hier alle mogelijkheden!

Boeken of kijken wat de prijs is op jouw beoogde reisdagen doe je hier.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie