Streepje op je Bucketlist? IJsland voor €120 RETOUR!!

Het prachtige IJsland heeft er niet al te lang geleden een echte prijsvechter bij gekregen, WOW Air. Ja ja, aan inspiratie geen gebrek toen ze aan deze naam dachten…. nou… voor € 120 naar Reykjavik heen en weer is ook eigenlijk best WOW! Nu voor deze prijs te boeken in de maanden maart, april en mei.

Voor deze prijs moet je alleen wel bijbetalen voor bagage, stoelreservering of eten aan boord. Boeken doe je hier.

Goedkoop overnachten kan ook op IJsland! Bekijk hier alle mogelijkheden!

Vergelijken loont!

Vergelijk altijd jouw beoogde reisdagen bij verschillende vliegticketaanbieders, per aanbieder verschilt het namelijk nog wel eens welke reisdagen het goedkoopst worden aangeboden. Vergelijken loont dus! Hieronder hebben we wat links naar aanbieders onder elkaar voor je gezet.

Budgetair.nl

Schipholtickets.nl

Tripsta.nl

Vliegtickets.nl

Vliegwinkel.nl

WTC.nl

D-Reizen.nl

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

En vergeet niet eerst even op Zoover te kijken voor je boekt! Zoover is een onafhankelijke reis website en biedt je de mogelijkheid om vakantie accommodaties en bestemmingen te beoordelen. Op dit moment zijn er meer dan 1.000.000 beoordelingen door andere vakantiegangers achtergelaten op Zoover. Door het bekijken van beoordelingen kun je een eerlijk en goed beeld krijgen van een accommodatie.

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie