Vliegen naar het einde van de wereld is verrassend bereikbaar € 149!!

Reizen naar het einde van de wereld, bij een echte avonturier staat dat vanzelfsprekend op de bucketlist. Maar wist je dat dat een bijzonder makkelijk en betaalbaar te bereiken doel is?

Kirkenes ligt in het uiterst noordoostelijke hoek van Noorwegen, letterlijk maar een paar kilometer verwijderd van de Russische grens. Vliegen naar deze uithoek is echter weer verrassend betaalbaar! Vanaf zo’n € 149 per retour zit je hier al.

Vanuit Kirkenes is het net meer dan 500 kilometer rijden naar de Noordkaap, het echte einde van de wereld. Uit eigen ervaring kunnen wij je vertellen dat het aan te raden is hier op z’n minst twee tot vier dagen voor uit te trekken.

Rondrijden in dit deel van de wereld is het echte ‘alleen op de wereld’ gevoel, wat een stilte en omgeven zijn door een bizar mooie omgeving. Een huurauto is hier echt een ‘must have’ dus vergeet die niet bij te boeken wanneer je de ticket boekt of bekijk de mogelijkheden hier.

Goedkoop (dat is relatief in Noorwegen) overnachten kan ook! Bekijk hier alle mogelijkheden!

Boeken of kijken wat de prijs is op jouw beoogde reisdagen doe je hier.

Vergelijken loont!

Vergelijk altijd jouw beoogde reisdagen bij verschillende vliegticketaanbieders, per aanbieder verschilt het namelijk nog wel eens welke reisdagen het goedkoopst worden aangeboden. Vergelijken loont dus! Hieronder hebben we wat links naar aanbieders onder elkaar voor je gezet.

Budgetair.nl

Schipholtickets.nl

Tripsta.nl

Vliegtickets.nl

Vliegwinkel.nl

WTC.nl

D-Reizen.nl

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Kom je er niet helemaal uit of zoek je een andere bestemming tegen de laagste prijs, vraag het ons op Twitter Link: @DutchFlyGuys

En wist je trouwens dat de DutchFlyGuys je op Twitter ook helpen met het zoeken naar de beste hoteldeals? Vraag het aan DutchFlyGuys Travel @DutchFlyGuysTra

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Instagram Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie