Updated: Bijzonder! Voordelig met vijfsterren Emirates naar New York!

Nu weten we dat een steeds groter wordende groep kiest voor de beste airline in de wereld (volgens Skytrax) wanneer ze vliegen naar het Midden Oosten, Azië of Australië en Nieuw Zeeland. En geef ze eens ongelijk, de kwaliteit van het product is ongeëvenaard en het ontbreekt je werkelijk aan niets tijdens de vlucht! Maar voor een vlucht richting het westen (lees Amerika) was je bij Emirates alleen aan het verkeerde adres, een vlucht via Dubai naar Amerika is dusdanig omslachtig dat ze het niet eens aanbieden in Europa.

Daar is nu verandering in gekomen! Emirates gaat naar New York vliegen vanaf Athene in Griekenland! En voor hetzelfde geld als een retourtje Amsterdam – Dubai dat in een Sale wordt aangeboden vlieg je van Athene naar New York! Ja, het is even om door eerst naar Athene te moeten vliegen (prijzen starten bij €65 retour vanaf Brussel) maar je kan ook van een nood een deugd maken door meteen een bezoek te brengen aan deze bijzondere Griekse stad.

UPDATE:

Ook mogelijk EN goedkoper vanaf Milaan! Met dank aan Ibrahim Amri voor deze tip! De prijzen vanuit Milaan starten zelfs bij € 399 en een retourtje Milaan bij € 20!!  

Athene – New York rechtstreeks € 464 RETOUR! Bekijk alle opties hier.

De mogelijkheden Brussel – Athene Bekijk alle opties hier. 

DutchFlyGuys TopTip:

De enige aanbieder van huurauto’s die echt All-in prijzen rekent! Bekijk de prijzen HIER. En, dit is de winnaar van de Zoover award 2015!

Goedkoop overnachten? Uiteraard kan dat ook! Bekijk hier alle mogelijkheden!

NIET VERGETEN!!

Hieronder een overzicht van alle Essentials om er een geslaagde trip van te maken!

Boek hier je parkeerplek

GRATIS shoptegoed op Schiphol

Boek hier je hotelkamer!

Vertraging? Ken jouw rechten!

Boek hier je huurauto! Bij de enige aanbieder die écht All-inclusive is en winnaar van de Zoover Award 2015

sunnycars-autoverhuur1

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook Twitter YouTube

You may also like...

Geef een reactie